User Avatar

Engelen in je dagelijkse leven

6 hours
All levels
29 lessons
0 quizzes
293 students

Engelen in je dagelijkse leven

Engelen zijn altijd bij ons, ze zijn de hele dag om ons heen en ons hele leven lang aanwezig. We zijn er zo aan gewend dat we de Engelen niet eens meer waarnemen.  Door je weer bewust te worden van wie de Engelen zijn, te weten welke Engelen bij jou zijn, kan je daar verandering in brengen. Zo kun je zelf meer geluk, gezondheid en wat mensen “gelukkige toevalligheden” noemen in jouw eigen leven brengen.

Met deze e-cursus kun je gewoon gezellig thuis – op de bank of achter je pc – leren hoe je zelf met de Engelen kunt praten en helen. Stap voor stap in je eigen tempo leer je wie de verschillende Engelen zijn en wat ze voor je kunnen betekenen. Door middel van de korte visualisaties en oefeningen kun je gemakkelijk contact maken en zo leren werken met de Engelen.

Met de voorbeelden van Annelies – van hoe ze met de engelen werkt – en de oefeningen leer je hoe je dit zelf ook kan gebruiken in je eigen leven en hoe je contact met je Beschermengelen, de Engelen van de Windrichtingen, de Aartsengelen en de overige engelen uit de Engelenkoren maakt.

Engelen zijn magische wezens en reageren ook op simpele magische handelingen zoals het bij elkaar brengen van voorwerpen die speciaal met hen geassocieerd worden. Door zelf te leren werken met associatietabellen kun je jouw contact met specifieke Engelen verbeteren zodat je eigen verzoeken en wensen veel meer kracht bijgezet worden.

Je kan deze e-cursus dan ook zonder enige voorkennis volgen, het is wel een duidelijk andere cursus dan de Engelen Basis Kennis die in Capelle aan den IJssel en Elst gegeven worden.

Maar ook wanneer je al enige ervaring hebt met het werken en helen met engelen is dit een leuke aanvulling om thuis mee te werken en je contact met de Engelen uit te breiden.

Deze thuisstudie bevat naast een schat aan informatie, mooie afbeeldingen, oefeningen en associatietabellen die je helpen om heel specifiek met de engelen te werken. De 5 bijgeleverde visualisaties in mp3 formaat helpen je om jouw Engelen ontmoetingsplek te ontdekken, activeert je engelenchakra en je leert wie de Engelen van de windrichtingen zijn.

User Avatar
Terwijl Annelies nog een IT specialist was kreeg ze in 2000 visioenen waarin de aartsengel Michael haar vertelde haar carriere te verlaten en met engelen te gaan werken. Sinds die tijd wijdt Annelies zich aan het helpen van anderen bij hun spirituele groei, het vinden van hun zieledoel en het helen van trauma's uit dit en vorige levens door middel van workshops, Engelen readings en healings. Annelies Hoornik is de grondlegster van de nieuwe engelen therapievormen Aquarius Angels® Healing en de Aquarius Akasha sessies. Daarnaast heeft Annelies een aantal Engelenboeken en cd's uitgegeven. Voor de bladen en omroepen heeft Annelies aan diverse interviews en artikelen meegewerkt en ze schrijft ook een column in de Paravisie. Annelies over de engelen "Mijn dagelijkse leven is door de engelen bijzonder verrijkt en heeft mijn leven werkelijk op elk niveau veranderd en verbeterd. De engelen vragen me regelmatig om uit mijn veilige haven te stappen en nieuwe dingen te ondernemen en ik heb ervaren dat het altijd leuke verandering brengt waar je als persoon van groeit."