User Avatar
Uncategorized

Engelen Wenszegels

7 hours
All levels
19 lessons
0 quizzes
13 students

Engelen Wenszegels maken

Engelen wenszegels worden al heel lang gebruikt, je kunt op deze manier je wensen veel duidelijker aan de engelen geven. Daardoor kunnen de engelen je dan ook veel beter helpen om je wensen werkelijkheid te laten worden.

Dit is een gezellige workshop waarin je samen met de engelen op een creatieve manier bezig bent. Deze creativiteit betekent niet dat je moet kunnen tekenen. Een Engelen wenszegel maakt zichzelf, maar dat ervaar je tijdens de workshop.

Tijdens deze workshop leer je:

  • Wat een wenszegel is
  • Wenszegels via verschillende methodes te maken
  • Wenszegels voor korte en lange termijn wensen
  • Wenszegels voor permanent gebruik
  • Een wenszegels decoratief maken
  • Een engelenaltaar maken
  • Het activeren van je wenszegel
  • Het loslaten van een wenszegel

Door een combinatie van de voorbereiding, het creëren van de wenszegel, het werken met de engelen aan het altaar en de kaarsenmagie waardoor alles heel gefocust losgelaten wordt, ontstaat een heel sterke liefdevolle energie die wensen laat uitkomen.

Het leuke van deze manier van werken is dat je wanneer je een wens hebt, of er een situatie is waarbij je de engelen hulp graag bij wilt gebruiken, je steeds weer nieuwe Engelen Wenszegels kunt maken. Eenmaal geleerd kan je het altijd gebruiken.

Mijn persoonlijke ervaring is dat Engelen wenszegels met succes voor korte termijn manifestaties gebruikt worden. Daarnaast heb ik ook een aantal lange termijn wenszegels tot op heden naar tevredenheid in gebruik sinds 2002.

Leer nu ook op deze bijzondere manier met de engelen te werken.

User Avatar
Terwijl Annelies nog een IT specialist was kreeg ze in 2000 visioenen waarin de aartsengel Michael haar vertelde haar carriere te verlaten en met engelen te gaan werken. Sinds die tijd wijdt Annelies zich aan het helpen van anderen bij hun spirituele groei, het vinden van hun zieledoel en het helen van trauma's uit dit en vorige levens door middel van workshops, Engelen readings en healings. Annelies Hoornik is de grondlegster van de nieuwe engelen therapievormen Aquarius Angels® Healing en de Aquarius Akasha sessies. Daarnaast heeft Annelies een aantal Engelenboeken en cd's uitgegeven. Voor de bladen en omroepen heeft Annelies aan diverse interviews en artikelen meegewerkt en ze schrijft ook een column in de Paravisie. Annelies over de engelen "Mijn dagelijkse leven is door de engelen bijzonder verrijkt en heeft mijn leven werkelijk op elk niveau veranderd en verbeterd. De engelen vragen me regelmatig om uit mijn veilige haven te stappen en nieuwe dingen te ondernemen en ik heb ervaren dat het altijd leuke verandering brengt waar je als persoon van groeit."