User Avatar

Manifesteren met Engelen

8 hours
All levels
13 lessons
0 quizzes
113 students

Sinds The Secret is manifesteren iets waar veel over gesproken wordt, maar in de praktijk blijkt het nog wel eens tegen te vallen. Wat ik vaak hoor is dat men het wel probeert maar er dan van alles op hun pad komt behalve de gewenste uitkomst. Het is goed om dan te weten dat we allemaal elke seconde van de dag manifesteren. Dit betekent dat wanneer je naar je leven kijkt zoals het nu is en je niet tevreden bent, je dus kijkt naar de resultaten van eerdere onbewuste manifestaties.

In deze thuisstudie leer je

  • De basis driehoek van manifestatie
  • De 4 fasen van manifestatie
  • De valkuilen herkennen en hoe deze op te lossen
  • De logica van het manifestatie proces
  • Voorbeelden uit het dagelijks bestaan
  • In en uit de flow
  • Actief manifesteren

Ik kan iedereen verzekeren dat de wet van aantrekking werkt, altijd en overal. De vraag is: wat doe jij ermee? Gebruik je het in je voordeel of laat je het gebeuren? Neem het heft in eigen handen en weed meester over je leven en wat daarin gebeurt.

De engelen staan altijd klaar om ons op alle fronten te helpen bij het manifesteren, of het nu iets simpels is of onze grootste wens. In deze thuisstudie leer je hoe je de engelen bij elke stap van het proces uit kunt nodigen zodat jij je leven een positieve wending kan geven.

User Avatar
Terwijl Annelies nog een IT specialist was kreeg ze in 2000 visioenen waarin de aartsengel Michael haar vertelde haar carriere te verlaten en met engelen te gaan werken. Sinds die tijd wijdt Annelies zich aan het helpen van anderen bij hun spirituele groei, het vinden van hun zieledoel en het helen van trauma's uit dit en vorige levens door middel van workshops, Engelen readings en healings. Annelies Hoornik is de grondlegster van de nieuwe engelen therapievormen Aquarius Angels® Healing en de Aquarius Akasha sessies. Daarnaast heeft Annelies een aantal Engelenboeken en cd's uitgegeven. Voor de bladen en omroepen heeft Annelies aan diverse interviews en artikelen meegewerkt en ze schrijft ook een column in de Paravisie. Annelies over de engelen "Mijn dagelijkse leven is door de engelen bijzonder verrijkt en heeft mijn leven werkelijk op elk niveau veranderd en verbeterd. De engelen vragen me regelmatig om uit mijn veilige haven te stappen en nieuwe dingen te ondernemen en ik heb ervaren dat het altijd leuke verandering brengt waar je als persoon van groeit."

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *