User Avatar

Werken met Verlichte Meesters

14 hours
All levels
61 lessons
0 quizzes
88 students

De Verlichte Meesters zijn liefdevolle wezens die tijdens hun levens al hun karma en hun zorgen los hebben weten te laten. Door de incarnaties heen hebben zij zo’n grote kennis ontwikkeld dat ze je nu vanuit hun verlichte sferen kunnen helpen.

Leer met deze cursus hoe je met vertrouwen de juiste Verlichte Meester aanroept om je te adviseren en te helpen o.a. je spirituele groei, manifesteren, bescherming, lastige gewoontes en verslaving los te laten en je zieledoelen te vinden.

Wat krijg je?

 • 14 Verlichte Meesters worden behandeld
 • Informatie over de Verlichte Meester
 • Een channeling van de Verlichte Meester
 • Een overzicht waar de Verlichte Meester bij kan helpen
 • Aanroepingen
 • Per Verlichte Meester een Visualisatie/Energiewerk
 • Lessen en mp3 bestanden die direct online gebruikt kunnen worden
 • Bonusmateriaal
  • Een Verlichte Meesters Journaal
  • Verlichte Meesters kaartenset die zelf gemaakt kan worden
  • (Dit zijn wel bestanden om te printen en daarna meer te werken)

De tijden die per les aangegeven worden zijn de tijden die ik verwacht dat je er maximaal mee bezig bent. Met name omdat er dingen gedaan worden zoals een altaartje maken of mediteren en in je Verlichte Meesters Journaal schrijven of het maken van je Verlichte Meesters Kaartenset.

 

” Wat een prachtige cursus is dit.
Het journaal en de kaarten een mooie aanvulling.
Ik ben rustig begonnen met het ervaren van de verschillende energieën.
De visualisatie helpt daar goed bij. “

~Yvette Fluri

User Avatar
Terwijl Annelies nog een IT specialist was kreeg ze in 2000 visioenen waarin de aartsengel Michael haar vertelde haar carriere te verlaten en met engelen te gaan werken. Sinds die tijd wijdt Annelies zich aan het helpen van anderen bij hun spirituele groei, het vinden van hun zieledoel en het helen van trauma's uit dit en vorige levens door middel van workshops, Engelen readings en healings. Annelies Hoornik is de grondlegster van de nieuwe engelen therapievormen Aquarius Angels® Healing en de Aquarius Akasha sessies. Daarnaast heeft Annelies een aantal Engelenboeken en cd's uitgegeven. Voor de bladen en omroepen heeft Annelies aan diverse interviews en artikelen meegewerkt en ze schrijft ook een column in de Paravisie. Annelies over de engelen "Mijn dagelijkse leven is door de engelen bijzonder verrijkt en heeft mijn leven werkelijk op elk niveau veranderd en verbeterd. De engelen vragen me regelmatig om uit mijn veilige haven te stappen en nieuwe dingen te ondernemen en ik heb ervaren dat het altijd leuke verandering brengt waar je als persoon van groeit."

1 reactie

 1. Hey Annelies,

  Ik vind de cursus een hele verrijking ook al moet ik nog een aantal meditaties beluisteren.
  Wat ik het leukste vind aan de cursus is hoe het is opgebouwd. Niet alleen krijg je achtergrondinformatie over de Verlichte Meester ten tijde dat hij leefde, maar ik vind de channeling daarbij heel verhelderend.

  Ik krijg het wat moeilijk uitgelegd, maar soms komt iets pas binnen (en dan mag je er nog zoveel over gelezen hebben) als je de energie zelf ervaart: zijnde het gechannelde bericht.

  Het was fijn daarna nog een kort overzicht te hebben waarbij de Verlichte Meester in kwestie zou kunnen helpen alsook de aanroepingen… want (en dat is een probleem waar ik soms zelf mee zit), hoe spreek je hen aan en vraag je om hulp? Dit was echt een goed hulpmiddel om die eerste stappen te maken!

  Het platform is duidelijk en overzichtelijk. In 1 opslag zie je meteen wat je al hebt gedaan en wat nog te doen, of als je gewoon naar een bepaald deel wilt terug gaan.

  Vele groetjes en tot snel weer,
  Victoria [door Annelies voor Victoria geplaatst]

Reacties zijn gesloten.