User Avatar

Wicca eerste graad

Lifetime access
All levels
148 lessons
0 quizzes
4 students

Wicca Eerste Graad

Wicca is een groeipad waarmee je een enorme sprong vooruit kunt maken in je spiritualiteit en waarbij je als mens volledig in je kracht kunt komen. Deze thuis studie cursus leert je ook over werken met magie zoals het maken van een talisman en de magische toepassing van kruiden en veel meer…

De Wicca Eerste Graad jaargang is volledig gericht op het leren van de basis van Wicca. Het hoe en waarom achter dingen als de Athame, de staf, de kelk en het Pentakel. Wat een cirkel precies is en hoe je die nou echt werpt. Het zijn lessen die je helpen om beter in het leven te staan, beter met de energie in en om je heen om te gaan en is een pad dat enkel gericht is op persoonlijke groei. Wanneer je de lessen en de oefeningen doet, en ja ook het magische werk, dan zal je een heel bijzonder jaar meemaken waarin alles in een stroomversnelling raakt. Vanzelfsprekend wordt er alleen met witte magie gewerkt.

Zo leer je de basiskennis, technieken, geschiedenis en waarom je bepaalde dingen doet. Je leert waarom sommige wicca gereedschappen gebruikt worden of waarom ze in het verleden zo gebruikt werden.

Voor wat betreft de theorie, als je er niets mee doet zal je spirituele groei vooruitgaan met je inzichten door het lezen. Wanneer je regelmatig je oefeningen doet en contact zoekt met de Godin en God dan zal je spirituele groei heel snel gaan. De lessen hebben een specifieke opbouw met theorie, praktijk, oefeningen en magisch werk die er samen voor zorgen dat je met dit boeiende materiaal een de slag kunt en merkt dat je spirituele focus en magische krachten groeien.

Er is ook een Facebook groep aan gekoppeld, Wicca e-cursus, dit is een besloten groep waar je met elkaar ervaringen kan delen en vragen kan stellen.

Denk jij dat je er klaar voor bent om je persoonlijke kracht te ontwikkelen, grip op je leven te krijgen en je leven zinvoller in te vullen? Dan is deze jaargang voor jou geschikt. Ik kan je verzekeren dat je leuke lessen ontvangt en bijzondere ervaringen zult hebben in een jaar vol spirituele groei en magisch werk, dus meld je dan nu aan.

De lessen zijn zo opgebouwd dat je op elk moment kan beginnen en er je maximale groei uit kan halen.

User Avatar
Terwijl Annelies nog een IT specialist was kreeg ze in 2000 visioenen waarin de aartsengel Michael haar vertelde haar carriere te verlaten en met engelen te gaan werken. Sinds die tijd wijdt Annelies zich aan het helpen van anderen bij hun spirituele groei, het vinden van hun zieledoel en het helen van trauma's uit dit en vorige levens door middel van workshops, Engelen readings en healings. Annelies Hoornik is de grondlegster van de nieuwe engelen therapievormen Aquarius Angels® Healing en de Aquarius Akasha sessies. Daarnaast heeft Annelies een aantal Engelenboeken en cd's uitgegeven. Voor de bladen en omroepen heeft Annelies aan diverse interviews en artikelen meegewerkt en ze schrijft ook een column in de Paravisie. Annelies over de engelen "Mijn dagelijkse leven is door de engelen bijzonder verrijkt en heeft mijn leven werkelijk op elk niveau veranderd en verbeterd. De engelen vragen me regelmatig om uit mijn veilige haven te stappen en nieuwe dingen te ondernemen en ik heb ervaren dat het altijd leuke verandering brengt waar je als persoon van groeit."